Bekijk de introductievideo

Horeca Parasols

Geef uw terras een stijlvolle uitstraling met onze horeca parasols. Promat heeft een breed scala aan horeca parasols in verschillende maten en soorten. We leveren zelfs op maat gemaakte oplossingen om iedere centimeter van uw terras optimaal te benutten. Geen afmeting of vorm is ons te gek. Kies voor een windvaste, verwarmde en waterdichte optie om voorbereid te zijn op ieder seizoen in Nederland. Hierdoor genieten uw gasten het hele jaar door op uw overdekte terras!

Optimaal rendement voor uw terras.

Onze horeca parasols

Steady ®

Perfect Cover

Maximus

Horeca parasols met bedrukking

Uw terras is het visitekaartje van uw café, restaurant of hotel. Zorg dat het terras herkenbaar is en opvalt in de straat door een bedrijfslogo op het doek te laten drukken. Denk hierbij aan uw eigen bedrijfslogo, een biermerk of een bekende frisdrankpartner. U kiest zelf de kleur, grootte en positie van de bedrukking van het logo op de parasol. Voor de parasolvoet zijn ook verschillende onopvallende mogelijkheden beschikbaar waaronder een betonnen voet in de grond. Promat informeert u graag verder over de opties.

Horeca parasols zijn ideaal voor:

  • Beschutting van uw terras
  • Schaduwplekken voor uw gasten
  • Sfeer bij uw horecagelegenheid
  • Herkenbaarheid in de omgeving

Duurzame parasols die seizoenen lang mooi blijven

Een goede parasol is een investering in uw zaak en koopt u voor meerdere seizoenen. De horeca parasols van Promat zijn gemaakt om jaren mee te gaan. Behoudt de kwaliteit van de parasols en laat uw terras er ieder jaar weer optimaal verzorgd uit zien met de service van Promat. Wij bieden:

Gratis advies op maat

Wilt u een advies op maat of heeft u andere vragen over de horeca parasols? Maak een afspraak met een van onze terras adviseurs voor een consult of om inspiratie op de doen voor een specifieke terras. Wij zorgen voor een professionele uitstraling op uw grond en adviseren u vrijblijvend.