Bekijk de introductievideo

Knikarmscherm voor horeca

Een knikarmscherm is goed toepasbaar op terrassen waar niet ingeleverd mag worden op de ruimte. Een knikarmscherm is de oplossing voor horecazaken met kleine of grote afmetingen. De eenvoud en kwaliteit maken dit scherm tot een van de favorieten. De constructie biedt optimale sterkte om lange oppervlaktes moeiteloos af te kunnen dekken met een zon- en regenbestendig doek. Dat terwijl alle ruimte op uw terras beschikbaar blijft voor terrastafels en stoelen. Is een knikarm zonnescherm iets voor u?

Knikarmscherm op maat

Bij Promat kijken we verder dan standaardoplossingen. We bieden u het beste en gaan net zo ver tot u een knikarmscherm heeft dat de buitenruimte optimaal bedekt en ook de uitstraling van uw zaak ten goede doet. Wij maken alles op maat en bevestigen het scherm bij u aan de gevel. Met een elektrische knop bedient u het scherm en voorziet u uw terras van verkoeling en schaduw op warme dagen. Tijdens regenachtige dagen, zitten uw gasten ook droog. Door de hoogte van het scherm wordt de doorloop op uw terras niet belemmerd.

Extra mogelijkheden voor ieder scherm

Al onze oplossingen kunnen geleverd worden in combinatie met ingebouwde warmtelampen, verlichting en andere wensen. Met licht en warmte kunt u het terrasseizoen verlengen en kunnen uw gasten tijdens de winter gewoon blijven zitten. Creëer een gezellig terras met onze opties.

U kunt het doek ook laten bedrukken met uw eigen logo of van een frisdrankpartner. Dat maakt het geheel meteen af! Daarnaast is een knikarmscherm in alle RAL-kleuren leverbaar en zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing voor het beste resultaat.

Montage van Promat

Promat heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en monteren van schermen. Wij zorgen voor een perfect aansluitend scherm en een geheel plaatje van uw terras voor ieder seizoen.

Wilt u een advies op maat of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak met onze terras adviseurs.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Email to someone
email
Knikarmscherm voor horeca

“Wij werken uitsluitend met de beste producenten die zich binnen hun vakgebied tot in detail hebben gespecialiseerd. Door onze kennis samen te voegen ontstaat het ultieme eindproduct voor onze klant.”

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Email to someone
email

Mark Stallen

Directeur Promat