Bekijk de introductievideo

Markies voor horeca

Markiezen geven uw horecagelegenheid een nostalgische uitstraling. Ze zijn een ideale blikvanger voor uw horecagelegenheid en herkenningspunt in het straatbeeld en geschikt voor zowel een klassiek pand of bij een moderne bouwstijl. Zeker wanneer u een kleur kiest die bij uw zaak past, in combinatie met uw bedrijfslogo of dat van een partner, versterkt de markies uw imago.

Markies op maat

Een markies is bij uitstek geschikt om kleinere terrassen in het geheel te overkappen of om meerdere kleine ruiten mee te omlijsten. Geef uw horecagelegenheid de luxe uitstraling die het verdient met een markies van Promat. De schermen bieden schaduw tijdens de zomer en overdekking tijdens de regen, ze zijn geheel regenbestendig. De zijkanten bieden weer bescherming tegen wind en kou zodat uw terras ook in de winter geschikt is om te zitten. De markies wordt aan uw gevel gemonteerd of komt over ieder raam aan de voorzijde van uw pand.

Extra mogelijkheden voor ieder scherm

Al onze oplossingen kunnen geleverd worden in combinatie met ingebouwde warmtelampen, verlichting, bedrijfsbedrukking en andere wensen. Voeg warmte en licht toe en geniet het hele jaar door van een gezellig terras waar klanten graag zitten. Daarnaast zijn de markiezen in alle RAL-kleuren leverbaar en zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing voor het beste resultaat.

Montage van Promat

Promat heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en monteren van schermen. Wij zorgen voor een markies in het juiste formaat en een compleet plaatje van uw terras voor ieder seizoen.

Wilt u een advies op maat of heeft u nog een vraag? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een afspraak met een van onze terras adviseurs.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Email to someone
email
Markies voor horeca

“Wij werken uitsluitend met de beste producenten die zich binnen hun vakgebied tot in detail hebben gespecialiseerd. Door onze kennis samen te voegen ontstaat het ultieme eindproduct voor onze klant.”

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Email to someone
email

Mark Stallen

Directeur Promat