Bekijk de introductievideo

Schaararmscherm voor horeca

Een strakke uitstraling én meer klanten die blijven zitten en kunnen genieten van zonwering of beschutting; een schaararmscherm is de oplossing. Een schaararmscherm wordt veel gekozen in de horeca, het is dan ook een zeer geschikte terrasoverkapping voor alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt een schaararmscherm, net als een knikarmscherm, ervoor dat u uw terrasruimte optimaal kunt benutten. U hoeft op de grond niet aan ruimte in te leveren waardoor uw zoveel terrastafels en stoelen neer kunt zetten als uw wilt.

Zon- en regenwering

Met een schaararmscherm, ook wel harmonicascherm, biedt uw terras een fijne schaduwrijke plek. Uw gasten zitten niet alleen schaduwvrij, ze worden ook drooggehouden bij regen, sneeuw of hagel. Het stevige doek is waterdicht zodat uw terras het hele jaar door te gebruiken is. Een schaararmscherm maken wij op maat tot wel 30 meter breed. Wij bevestigen het scherm bij u aan de gevel en geven uitleg over de makkelijke elektrische bediening. Door de hoogte van het scherm wordt de doorloop op uw terras verder niet belemmerd.

Extra mogelijkheden voor ieder scherm

Al onze oplossingen kunnen geleverd worden in combinatie met ingebouwde warmtelampen, verlichting en andere wensen. Door een plek te creëren met gezellig licht en een behaaglijke temperatuur, kunt u het terrasseizoen verlengen tijdens koudere tijden. Promat biedt ook de optie om de doeken te bedrukken. Voeg uw logo toe en val extra op in de straat met uw horecazaak. Daarnaast is een schaararmscherm in alle RAL-kleuren leverbaar en zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing voor het beste resultaat.

Montage van Promat

Promat heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en monteren van schermen. Wij zorgen voor een perfect aansluitend scherm voor welk formaat terras dan ook.

Wilt u advies op maat of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken met onze terras adviseurs.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Email to someone
email
Schaararmscherm voor horeca

“Wij werken uitsluitend met de beste producenten die zich binnen hun vakgebied tot in detail hebben gespecialiseerd. Door onze kennis samen te voegen ontstaat het ultieme eindproduct voor onze klant.”

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Email to someone
email

Mark Stallen

Directeur Promat