Bekijk de introductievideo

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is ideaal voor grote oppervlaktes. De overkapping dient als zonnescherm en houdt de gasten droog tijdens een regenbui maar zorgt ook voor een stijlvolle uitstraling. Is uw café of restaurant voorzien van een grote tuin? Hier maken wij een terrasoverkapping op maat voor in hout of aluminium. Kies voor een overkapping die tot de grond geplaatst wordt om de wind tegen te houden en verleng hiermee het terrasseizoen. Met een lekker warm drankje en een verwarming kunt u de hele winter door gasten op uw terras ontvangen.

Onze diverse terrasoverkappingen

Harmonicascherm / Schaararmscherm

Luifel

Duoscherm

Terrasvouwdak

Markies

Overkapping in alle maten en kleuren

Wij maken de terrasoverkapping van Promat aan de hand van de afmeting van uw terras. Ieder exemplaar is uniek en stelt u zelf samen. Kies voor een transparante versie met glas, textiel in de gewenste kleur of stevig PVC. Elk materiaal wordt naar wens bedrukt met een logo of tekst. Twijfelt u door eventuele obstakels in de tuin of op het terras? Geen zorgen, wij vinden altijd een passende oplossing om hier omheen te werken.

Overkapping of luifel op maat

Het aluminium frame van een overkapping of luifel kan op iedere gewenste maat worden geleverd. Het doek is regenbestendig, zonbestendig en windbestendig en het scherm blijft uiteraard staan bij windvlagen. Een overkapping of luifel is eenvoudig op en af te bouwen waardoor het ook een zeer geschikte oplossing is bij evenementen en festivals.

Een terrasoverkapping als oplossing voor het hele jaar:
– Fijn schaduwrijk plekje op een warme dag
– Droge zitplaats wanneer het regent
– Warme omgeving met hulp van warmtebronnen
– Gezellige sfeer met verlichting
– Kenmerkend herkenningspunt in de straat

Onderhoud en reiniging

Met de reinigingsservice van Promat blijft uw overkapping of luifel langdurig goed en weerbestendig. Bovendien houdt uw terras haar verzorgde uitstraling doordat viezigheden en algen worden verwijderd.

Onze adviseurs staan voor u klaar

Voor vragen en een vrijblijvend advies over uw nieuwe terrasoverkapping maakt u een afspraak met een van onze adviseurs. Ook als u niet kunt kiezen tussen een houten overkapping of toch de versie met aluminium helpen onze adviseurs graag met uw keuze.