Bekijk de introductievideo

Terrasschermen

Terrasschermen zijn goud waard voor uw terras. Want een terrasscherm zorgt ervoor dat uw gasten comfortabel en uit de wind bij u kunnen genieten. Het resultaat? Meer gasten, die langer blijven en meer bestellen. Een goed terrasscherm past bij uw horeca zaak.  Hoe groot is uw terras? Welke uitstraling wilt u? Promat levert windschermen in iedere gewenste maat en uitvoering.

Onze soorten terrasschermen

Delta High

Delta Open

Elba

Elba Extendable

Maatwerk terrasscherm

Daarom terrasschermen van Promat:

1) Verleng het terrasseizoen
Een goed terrasscherm houdt uw gasten uit de wind en biedt ze ook in koudere periodes een comfortabele en warme plek op uw terras. Zo profiteert u ook nog buiten het warme seizoen van uw extra zitplaatsen.

2) Maak van uw terras een eyecatcher
Promat maakt uw terrasscherm op maat. Als u wilt, vult u elk detail naar eigen wens in. Met uw logo, kleuren of tekst maakt u van uw windscherm een visitekaartje voor uw horeca zaak. Zo valt u op in de straat.

3) Kies het horeca windscherm dat bij u past
Met de terrasschermen van Promat kunt u alle kanten op. Kiest u voor een permanent terrasscherm, een semi-permanente oplossing, een mobiel windscherm op wielen of een terrasscherm op vlinderpoot? Alles is mogelijk.

Vraag ons vrijblijvend om advies

Promat heeft ruim tien jaar ervaring in horeca terrasschermen. Wij maken alles op maat en houden rekening met alle wensen en eventuele obstakels. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur en ontdek de kracht van Promat voor uw terras.